Szoftver

Szoftver
Szoftver
  • Pale Moon 19.0.2 – A Pale Moon tulajdonképpen a Firefox böngésző 3.6.3- as verziója, azzal a különbséggel, hogy teljesen a sebességre koncentrál, így legalább 25%-al gyorsabb a „rendes” Firefox-nál. Azért, hogy ezt a sebességnövekedést elérjék, minimalizálták a Firefox kiegészítőit, teljesen a processzorra optimalizálták a böngészőt (WinALL; open-source)
    Download: 32-bit | 64-bit (16 MB) | Nyelvek
  • Start8 1.12 beta (5,6 MB) – A Start8 a telepítés után megjeleníti a hagyományos Start gombot, amelyre kattintva elérhetjük a telepített programokat, a Run… menüpontot és a Shutdown… menüt is. Bár a megjelenő Start menü már a Windows 8 Metro UI változata marad így is, választhatunk, hogy azt a hagyományos asztalon, vagy teljes képernyőn szeretnénk-e látni, illetve behívhatjuk mellé rögtön az Apps modult is. Ha meguntuk, a Vezérlőpultból eltávolíthatjuk a Windowsban megszokott módon. (Win8; trial –  $5
  • [Audio/Video]
  • KMPlayer 3.5.0.81 beta (30 MB) –  Ingyenes magyar nyelvű médialejátszó, a beépített dekóder, illetve pluginok segítségével. DirectShow megoldása révén a Winamp, a RealMedia és a QuickTime formátumokkal is elboldogul. Extrák: komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video(FLV)) Formátumok: AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN stb. A telepítés során felkínálja egy eszköztár telepítését is a KMPlayer, ezt azonban nem kötelező kipipálni, nélküle is teljes értékűen lehet használni. (changelog; WinALL; adware)
  • Winamp 5.70 build 3315 beta (17,3 MB) – Népszerű mp3-lejátszó ötös változata tölthető le az oldalról. A program, a hagyományos lehetőségek mellett – MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI és filmek (AVI, ASF, MPEG, NSV) lejátszása – új kezelőfelülettel és számtalan egyéb lehetőséggel rendelkezik: internet TV, új pluginek, skinek átvétele a 2.x és a 3.x verziókból. Illetve CD-írás és zenei CD-k grabbelése is az új, gyorsabb szoftver részét képezi. A Winamp 5 újdonsága: AACPlus encoder, Internet Surround Music, Microsoft WMA encoder, native H.264 támogatás, zene és videó menedzselőt találunk. (Changelog; WinALL; freeware)